7 Warming Winter Colours

7 varmende vinterfarger

Vi er glade for å kunne dele den andre utgaven av vår serie med årstidens fargepaletter med deg, og med vinteren rett om hjørnet er det mye å nyte både innen- og utendørs.

Winter Plate 825x550

Vårt globale designteam er i front når det kommer til overflatedesign og alltid opptatt av å besøke store designhendelser rundt om i verden. Nylige turer til London Design Week, Milan Design Week og Orgatec har inspirert vinterpaletten de nå har samlet. Winter Cutlery 825x550

Teamets vinterfarger består av tradisjonelle varme farger, samt kontrasterende moderne og kjøligere toner i blått, med et snev av messing for ekstra overflod. Atmosfæren er av eleganse og raffinement, men feirer samtidig den kjente hyggen som følger med endring av årstid. 

Winter Pear 825x550

I den ene enden av skalaen finnes Nocturne en ekstrem mørkblå farge som bygger en bro over gapet mellom farge og svart, noe som skaper et rikt bakteppe for resten av paletten. New Burgundy og Café er imidlertid tradisjonelle, oppvarmende vintertoner som fungerer som en grunnmur i utvalget. Våre kjøligere blåtoner, Bermuda og Denim beveger seg vekk fra det opplagte og er ideelle for å legge til lys. Brushed Brass ier i tråd med den pågående luksuriøse opplevelsestrenden og gir en fantastisk effekt sammen med de mørke blåfargene. Den blekgrågrønne Seed er med på å balansere paletten. 

Winter eucalyptus 825x550

Vår designleder Nina Bailey kommenterer: “Det som virkelig fanget blikket mitt på de store designutstillingene i år har vært sterke fargepaletter med blått og rødt. Disse sto ut for meg som brukbare i et kommersielt miljø. Jeg ønsket å ha forskjellige toner av samme farge ved siden av hverandre for å legge til mykhet og subtilitet i paletten uten å miste allsidighet.”
 Winter Blue Orange 825x550

Oppdag Formica Colors-samlingen og følg historien på Instagram go Twitter ved å bruke #FormicaColorsCollection.

 

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.