Maksimering av appell: Farg og tekstur i interiørdesign

Maksimering av appell: Farg og tekstur i interiørdesign

I hele interiørdesignbransjen fortsetter tone-til-tone-trender å øke i popularitet. Med teksturforbedrede overflater, som for eksempel Formica Plus Color-serien, kan arkitekter og interiørdesignere imøtekomme etterspørselen etter denne trenden. Plus Color er en kreativ verktøykasse for blanding av farger og teksturer i interiøret og maksimering av appell. Palettene er ideelle for prosjekter på tvers av flere sektorer, fra restauranter og barer til kontorlokaler. Serien byr på 30 farger fra Formica® Collection, der alle er tilgjengelige i fire unike teksturer: Satin NDF, AR Plus®, Microdot, Plex.

Plus Color maximising appeal 1 825x550

Høyglansede overflater som AR Plus® får rommene til å virke større og uttrykker en følelse av renhet og hygiene.

Plus Color maximising appeal 2 825x550

Maksimer rommenes appell med beroligende tone-til-tone-design. Her ser vi hvordan Microdot-teksturen gir en følelse av struktur når den kombineres med rene linjer og myke innslag av Satin NDF og AR Plus.

Plus Color maximising appeal 3 825x550

Grønt er det mest fremtredende fargetillegget i nye Formica® Collection. Variasjonen av toner og teksturer, som sees her sammen med Satin NDF og Plex, gir rommets interiør en følelse av velvære.

Utforsk Plus Color-serien og bestill en prøve

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.