Metal Effects Series Laminat | Formica® Patterns Collection

Metal Effects: Industriel chik

Metal Effects-serien er inspireret af metaller og materialer med metallisk overfladebehandling og tilfører moderne interiør et industrielt strejf.

Metal Effects 825x550

De nye laminatdekorer F8917 Rolled Steel og F8918 Blackened Steel er baseret på en plade af valset stål, men er blevet genfarvet i kølige blå og koksgrå nuancer for at give et moderne twist og et mere abstrakt udseende, der ligner metal, træ eller endda et stort lineært grafisk mønster.

"Kombineret med enkle stilarter og komplementære farvepaletter bliver Steels et statement og fungerer som en funktion for et vægpanel, men hvis det kombineres med synkroniserede paletter og bløde teksturer, skaber designet en subtil og smuk indvirkning." Nina Bailey, europæisk designchef hos Formica Group.

Metal Effects Rolled Steel Swatch

Med inspiration fra rustikke patinaeffekter har vores nye F3708 Burnished Coin og F3709 Burnished Iron laminatdekorer en slidt og rusten metalæstetik, antydninger af blå kombineret med varme metaltoner, hvilket viser en sømløs kombination af fortid og nutid.

"Vores nye Burnished-design tilføjer visuel tekstur til et rum med deres raffinerede designdetaljer, og de appellerer også til sanserne med det meget taktile strejf i den nye Arcosa-overfladebehandling. Sammen med kølige blå toner og matchende varmere toner af terrakotta skaber disse designs en rustik æstetik." Nina Bailey, europæisk designchef hos Formica Group

Metal Effects Burnished Swatch

Som en udvidelse af vores populære Brushed-dekorpalet er der tilføjet varmere toner af ældet bronze og kobber til kollektionen, hvilket skaber en dynamisk, stilfuld palet, der helt sikkert vil gøre indtryk.

Udforsk Metal Effects-serien fra den nye Formica® Patterns Collection og bestil dine gratis prøver nu


Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.