Homepage summer shoot 1900x700

Världens mest kända högtryckslaminat

När du väljer högtryckslaminat är Formica® det självklara valet. Vi är originalet bland högtryckslaminat och erbjuder ett oslagbart utbud av trendiga färger, mönster och trädekorer — för att inte nämna våra innovativa ytor.

Commercial Interiors

Kommersiella interiörer

Premium- och speciallaminat för kommersiella inomhusmiljöer.Högtryckslaminat är ett fantastiskt stilrent, flexibltoch hållbart ytmaterial med många användningsområden, inklusive innerdörrar, möbler, butiksinredning, väggpaneler och badrumsmiljöer.

Homepage Barrow Hall 350x300

Exteriörer

Högtryckslaminat för fasader och fjällpanelsbeklädnad. Högtryckslaminat för utomhusbruk är ett utmärkt val för ventilerade fasader. Tack vare smart design och den perfekta uppsättningen egenskaper skyddas byggnader i alla väderlekar.

Homepage Infiniti Home Products 350x300

För bostäder

Bänkskivor, stänkskydd och väggpaneler för hemmet. De senaste genombrotten inom design och tillverkning har gjort Formica® högtryckslaminat till ett stryktåligt och hållbart ytmaterial, med attraktiva designalternativ — vilket kök det än må handla om.

Formica 730x550

Vi finns här för att hjälpa

Precis som du följer vi på Formica Group noga utvecklingen kring COVID-19. Givetvis är våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet vår högsta prioritet under denna utmanande tid, men vi finns alltid här för att stödja din affärsverksamhet ifall du skulle behöva oss.

Läs mer
Bournemouth Uni 730x550

Laminat för utbildningsprojekt

Våra vackra och hållbara laminatserier kan komma till användning på en rad olika sätt i skolbyggnader.

Läs mer
Healthcare - Nurse Station 730x550

Laminat för projekt inom sjukvården

Utforska
Image 3 730x550

Det perfekta ytmaterialet för projekt med hygien i fokus

Läs mer

Det saknas stöd för den webbläsare du använder och vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska. Vänligen uppgradera till en modern webbläsare, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.