Two people here to help over paper resources and laptop

Vi finns här för att hjälpa

Precis som du följer vi på Formica Group noga utvecklingen kring COVID-19. Givetvis är våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet vår högsta prioritet under denna utmanande tid, men vi finns alltid här för att stödja din affärsverksamhet ifall du skulle behöva oss.

När du väljer högtryckslaminat är Formica® Laminate det självklara valet. Det var vi som uppfann laminat och vi erbjuder ett oslagbart utbud av trendiga färger, mönster och träfibrer — för att inte nämna våra innovativa ytor.

Commercial Interiors

Kommersiella interiörer

Premium- och speciallaminat för kommersiella inomhusmiljöer.Högtryckslaminat är ett fantastiskt stilrent, flexibltoch hållbart ytmaterial med många användningsområden, inklusive innerdörrar, möbler, butiksinredning, väggpaneler och badrumsmiljöer.

Homepage Barrow Hall 350x300

Exteriörer

Högtryckslaminat för fasader och fjällpanelsbeklädnad. Högtryckslaminat för utomhusbruk är ett utmärkt val för ventilerade fasader. Tack vare smart design och den perfekta uppsättningen egenskaper skyddas byggnader i alla väderlekar.
Homepage Infiniti Home Products 350x300

För bostäder

Bänkskivor, stänkskydd och väggpaneler för hemmet. De senaste genombrotten inom design och tillverkning har gjort Formica® högtryckslaminat till ett stryktåligt och hållbart ytmaterial, med attraktiva designalternativ — vilket kök det än må handla om.
Weve got Future Vision

Vi har en vision för framtiden!

Utforska vår senaste trend- och färgprognos med volym två i vår Future Vision-bok.
Ta Reda På Mer
Evolution of Wood in Design Laminate

Nattklubbsdesign | Att skapa omvälvande upplevelser

Nattklubbssäsongen närmar sig sitt slut och många klubbar ser nu fram emot en vinter av förnyelse. Därför vill vi nu passa på att göra ett djupdyk i hur viktig design är för att skapa uppslukande nattklubbsupplevelser.

Ta Reda På Mer

Det saknas stöd för den webbläsare du använder och vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska. Vänligen uppgradera till en modern webbläsare, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.