Header Palette 1900x650

Laminat för sjukvårdsprojekt

Medvetenheten fortsätter att öka om hur viktiga sjukvårdsmiljöer är och vi gör nu ett djupdyk i att designa för vården – såväl invändigt som utvändigt. Målet är att förstå varför färgval spelar så stor roll, hur du designar för människor med demens och hur väldesignade vägbeskrivningar kan minska stressen vid sjukhusbesök. Vår Design Manager delar även med sig av goda råd kring färgpaletter för sjukvårdsprojekt.

När du väljer högtryckslaminat är Formica® Laminate det självklara valet. Det var vi som uppfann laminat och vi erbjuder ett oslagbart utbud av trendiga färger, mönster och träfibrer — för att inte nämna våra innovativa ytor.

Commercial Interiors

Kommersiella interiörer

Premium- och speciallaminat för kommersiella inomhusmiljöer.Högtryckslaminat är ett fantastiskt stilrent, flexibltoch hållbart ytmaterial med många användningsområden, inklusive innerdörrar, möbler, butiksinredning, väggpaneler och badrumsmiljöer. 
Homepage Barrow Hall 350x300

Exteriörer

Högtryckslaminat för fasader och fjällpanelsbeklädnad. Högtryckslaminat för utomhusbruk är ett utmärkt val för ventilerade fasader. Tack vare smart design och den perfekta uppsättningen egenskaper skyddas byggnader i alla väderlekar.
Homepage Infiniti Home Products 350x300

För bostäder

Bänkskivor, stänkskydd och väggpaneler för hemmet. De senaste genombrotten inom design och tillverkning har gjort Formica® högtryckslaminat till ett stryktåligt och hållbart ytmaterial, med attraktiva designalternativ — vilket kök det än må handla om.
cabecera1 730x550

Formica Younique® x Okuda San Miguel

En begränsad utgåva med exklusiva designer från en av vår tids mest hyllade konstnärer. Ett nytt sorts samarbete där konst, design och arkitektur möts.
Läs mer
Weve got Future Vision

Vi har en vision för framtiden!

Utforska vår senaste trend- och färgprognos med volym två i vår Future Vision-bok.
Ta Reda På Mer
Evolution of Wood in Design Laminate

Nattklubbsdesign | Att skapa omvälvande upplevelser

Nattklubbssäsongen närmar sig sitt slut och många klubbar ser nu fram emot en vinter av förnyelse. Därför vill vi nu passa på att göra ett djupdyk i hur viktig design är för att skapa uppslukande nattklubbsupplevelser.

Ta Reda På Mer

Det saknas stöd för den webbläsare du använder och vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska. Vänligen uppgradera till en modern webbläsare, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.