Two people here to help over paper resources and laptop

Vi finns här för att hjälpa

Precis som du följer vi på Formica Group noga utvecklingen kring COVID-19. Givetvis är våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet vår högsta prioritet under denna utmanande tid, men vi finns alltid här för att stödja din affärsverksamhet ifall du skulle behöva oss.

Så här kan vi hjälpa

  • Vår kundservice och vårt försäljningsteam fortsätter sitt arbete på distans! Nu när du ev jobbar hemifrån är du varmt välkommen att höra av dig till oss om det finns något våra team kan hjälpa dig med under ditt nästa projekt.
  • Du kan fortsatt beställa färgprover via vår hemsida. Med våra medarbetares hälsa och säkerhet i fokus har vi reducerat antalet anställda som arbetar med proverna. Vi hoppas därför att du har överseende med att det tar något längre tid än vanligt för dem att nå dig.
  • Vi är en tillverkare som stöder samhällsnödvändiga infrastrukturer och kritiska verksamheter. Därför är våra fabriker och lager öppna för att garantera tillgång till de produkter du behöver.
  • Vi hjälper gärna till genom att prioritera beställningar för akuta projekt inom sjuk- och hälsovården. Ring ett av våra team för mer information om detta.

    Här är ytterligare några sätt som vi kan stöda din verksamhet på.
technicalresources 540x500

Teknisk dokumentation

Sök i våra dokumentdatabas efter teknisk data, installationsguider, certifikat och mer.

Lead Image 540x500

Så skapar du ett inspirerande hemmakontor

Vi bad vår designmanager dela med sig av sin bästa tips för att skapa ett motiverande hemmakontor.

Bournemouth Uni 730x550

Laminat för utbildningsprojekt

Våra vackra och hållbara laminatserier kan komma till användning på en rad olika sätt i skolbyggnader.

Läs mer
Evolution of Wood in Design Laminate

Nattklubbsdesign | Att skapa omvälvande upplevelser

Nattklubbssäsongen närmar sig sitt slut och många klubbar ser nu fram emot en vinter av förnyelse. Därför vill vi nu passa på att göra ett djupdyk i hur viktig design är för att skapa uppslukande nattklubbsupplevelser.

Ta Reda På Mer

Det saknas stöd för den webbläsare du använder och vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska. Vänligen uppgradera till en modern webbläsare, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.