Header Palette 1900x650

Laminaat voor projecten in de gezondheidszorg

Het belang van de omgeving in de gezondheidszorg wordt steeds meer erkend en we verdiepen ons in het ontwerp van het interieur en het exterieur van de gezondheidszorg om te begrijpen waarom kleur zo belangrijk is, hoe je kunt ontwerpen voor mensen met dementie, hoe het zorgvuldige ontwerp van de bewegwijzering de stress van een ziekenhuisbezoek kan verlichten en we delen het advies van onze Design Manager over kleurenpaletten voor projecten in de gezondheidszorg.

Kijk bij het selecteren van HPL niet verder dan Formica® laminaat. Wij zijn de uitvinders van laminaat en bieden een ongeëvenaard aanbod van trendy kleuren, patronen en houtnerven, naast hoogwaardige en innovatieve oppervlakteoplossingen.

Homepage Infiniti commercial 540x400

Commerciële Interieurs

Premium & speciale laminaten voor commerciële binnenruimtes. Hoge druk laminaat is een uiterst stijlvol, veelzijdig en duurzaam oppervlaktemateriaal dat wordt gebruikt voor meerdere toepassingen, waaronder binnendeuren, projectmeubilair, winkelinrichting, wandbekleding en sanitaire ruimtes.

Barrow Hall 540x400

Exterieurs

Exterieur kwaliteit HPL en potdeksel bekleding voor gevels. Exterieur kwaliteit HPL is de perfecte keuze voor gevelbekledingssystemen met regenwerende bekleding vanwege hun ontwerpmogelijkheden en prestatiekenmerken welke het gebouw tegen alle weersomstandigheden beschermen.

Weve got Future Vision

We hebben Future Vision!

Ontdek het nieuwe nummer van onze trend- en kleurprognose met deel twee van ons Future Vision boek.
Ontdek Meer
Evolution of Wood in Design Laminate

Nightclubbing Design | Het creëren van Immersieve Ervaringen

Het nachtclubseizoen loopt ten einde en met clubs die in de winterseizoenen willen vernieuwen, grijpen we de gelegenheid aan om ons te verdiepen in hoe design een grote rol speelt in het creëren van een meeslepende clubbing ervaring.
Ontdek Meer

U gebruikt een niet-ondersteunde browser en sommige functies werken mogelijk niet goed. U kunt upgraden naar een moderne browser, zoals Chrome, Edge, Firefox of Safari.