Header Palette 1900x650

Laminat for prosjekter i helseomsorgen

Viktigheten av omgivelsene i en helseinstitusjon blir stadig mer anerkjent. Vi skal se nærmere på innvendig og utvendig design av helsefasiliteter for å forstå hvorfor farger betyr noe, hvordan du kan designe for demenspasienter og hvordan navigasjon kan forbedres ved hjelp av design for å redusere stress forbundet med et sykehusbesøk. I tillegg skal vi dele gode råd fra vår Design Manager om bruk av fargepaletter i prosjekter i helseomsorgen.

Når du er på utkikk etter HPL, trenger du ikke se lenger enn Formica®-Laminat. Vi er de som fant opp laminatet og kan tilby et uovertruffent utvalg av trendende farger, mønstre og tresorter samt førsteklasses, innovative overflateløsninger.

Commercial Interiors

Kommersielle interiører

Premium & spesiallaminat for kommersielle interiørmiljøer. Høytrykkslaminat er et svært stilfullt, allsidig og holdbart overflatemateriale som kan brukes til mange applikasjoner. Dette inkluderer blant annet innerdører, kontraktsmøbler, butikkinteriør, veggpaneler og toalettmiljøer.

Homepage Barrow Hall 350x300

Eksteriører

VIVIX®-fasadeprodukter er vær- og UV-bestandige og brukes med fordel ved montering av ventilert fasade, hvor produktet bidrar til å beskytte bygningen og øke ytelsen. VIVIX kommer i flere design og et bredt utvalg av spesielt utvalgte dekorer. Et spesielt fjellpanelsystem er utviklet utover vårt standardutvalg, og tilbyr en ferdigpakke med planker, skruer og profiler for rask installasjon.
Homepage Infiniti Home Products 350x300

For bolige

Kjøkkenbenker, splashbacks og upstands for ditt hjem. Laminatbenkeplater fra Formica® har utviklet seg i løpet av flere tiår, og vi tror at du vil bli overrasket over de flotte designene og teksturerne som nå er tilgjengelige.
Weve got Future Vision

Vi har Future Vision!

Utforsk den nye utgaven av vår trend- og fargeprognose med volum to av Future Vision-boken.
Lær Mer
Evolution of Wood in Design Laminate

Nattklubbdesign | Hvordan skape oppslukende opplevelser

Nattklubbsesongen er i ferd med å avsluttes, og siden flere klubber ønsker å benytte vinteren til å fornye seg, vil vi benytte anledningen til å fordype oss i hvordan design kan spille en stor rolle i å skape en oppslukende klubbopplevelse. 
Lær Mer

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.