Hvordan lage et inspirerende hjemmekontor

Hvordan lage et inspirerende hjemmekontor

Flertallet av kontorer globalt, der det er mulig, har blitt tvunget til ekstern jobbing på ubestemt tid, og dette inkluderer også arkitektur- og interiørdesignbedrifter. Vår designsjef, Nina Bailey, har lang erfaring med hjemmekontor siden mange av arbeidsoppgavene hennes foregår på internett. Siden Nina er en designer som jevnlig jobber hjemmefra, spurte vi henne om hennes beste tips for å skape et motivasjonsrikt og inspirerende arbeidsrom, og her er hva hun hadde å si…

Lead Image 825x500

1. Endre på ting  
Omplassere møblene i rommet eller stuen for å skape et nytt hjemmekontormiljø. Å forandre rommet kan gi en visuell oppkvikker. Til og med det å plassere skrivebordet nærmere vinduet vil hjelpe da du når som helst kan løfte opp blikket for å se naturen og omverdenen.

2. Gå for grønt
Finn frem stueplanter, plasser dem nær deg og hold det grønt rundt deg. Naturens visuelle effekter og dufter gir virkelig støtte til velværen og kan hjelpe oss med å fokusere i distraherende tider.

3. La det brenne
Ha et brennende stearinlys i nærheten. Lukten av aromaen og den naturlige brennende flammen er beroligende og hjelper til med å lindre stress.

Let it Burn 825x500 no text

4. Slipp inn lyset
Naturlig lys er noe av det viktigste. Som designer jobber jeg alltid med prøver og farger, så for meg er det perfekte naturlige lyset nøytralt og vendt nordover. Hvis du også er designer, vil jeg anbefale denne typen lys. Hvis du ikke har tilgang til dette, skal du vite at naturlig lys alltid er bedre enn kunstig lys.


5. Ute av syne, ute av sinn
Omgivelsene rundt deg er viktig når du jobber hjemmefra. Ingenting er verre enn å være omgitt av rot og skittentøy, så hvis du har dette rundt deg og du ikke har tid til å rydde, holder det å få det utenfor arbeidsområdets synsvidde for å fjerne distraksjon.


6. Føl deg som hjemme
Sett ditt personlige preg på ting. En av de beste tingene med å jobbe hjemmefra er at du til enhver tid har tilgang til alle dine favorittgjenstander og eiendeler. Så hvorfor ikke bruke din egen kaffekanne og foretrukne kaffekopp? Omgi deg med gjenstander som inspirerer deg. Kanskje kan du til og med omplassere noen bilder for å sikre at favorittbildet ditt er innenfor synsvidden din.

Make your mark 825x500 no text

7. Fargenes kraft
Farger kan i stor grad påvirke arbeidet vårt. Blå gjenstander rundt deg kan gjøre deg rolig og fokusert, mens gule farger kan bidra til å øke kreativiteten. Kanskje kan du til og med gå ut i hagen og plukke noen påskeliljer for å holde kreativiteten gående.

Mens du jobber hjemmefra er teamet vårt alltid tilgjengelig med hjelp over telefon og nettstedet vårt tilbyr en rekke ressurser, som muligheten til å laste ned dekorprøver for stemningstavler, brosjyrer, tekniske dokumenter og mer! Oppdag et bredt spekter av farger, tresorter, mønstre og målestokkriktige design med en rekke ulike finisher, kvaliteter og tykkelser direkte fra godstolen hjemme på formica.com

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.