Webinar | Omgivelser som glir inn i hverandre

Webinar | Omgivelser som glir inn i hverandre

Blurred Spaces Image 825x500

Bli med designteamet vårt torsdag 23. april klokka 11:00 (BST) for å få presentert konseptet «Omgivelser som glir inn i hverandre». Registrer deg her.

Webinar snakket på engelsk.

Hva vil webinaret dreie seg om?
Definisjonen av hjem er i endring etter hvert som mennesker visker ut skillene i tiden mellom jobb, hjem og fritid. Konseptet «Resimercial» er nå den nye normen for brobygging mellom det offentlige og private livet.I en tid med fjernarbeid og jobbing i fellesskap, oppstår et behov for nye måter å underholde og glede seg over fellesskapet på; innvendige rom må utrustes for å levere mer funksjonalitet og bekvemmelighet for enda flere formål.

Økten vil starte med et internasjonalt syn på makrotrender, for så å bore ned i hva som vil skje i de nye offentlige «hjemme»-områdene bestående av kontor, utdanning, gjestfrihet, detaljhandel, reising og eget hjemsted. For når samfunnet endrer seg, oppstår nye ideer og løsninger som vil endre fremtidige bomiljøer.

 

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.