Header Palette 1900x650

Laminaatit terveydenhuoltoprojekteihin

Terveydenhoitotilojen toimiva suunnittelu on yhä keskeisemmässä asemassa jo rakennusvaiheessa. Hyvin suunniteltu rakennus sekä sisustus voi edistää dementiapotilaiden hyvinvointia muun muassa helpottamalla niin potilaiden kuin vierailijoiden ympäristön navigointia. Väri on avainasemassa tarkkaan harkitussa ja huolellisessa suunnittelussa. Suunnittelupäällikkömme kertoo, miksi värillä on väliä, ja jakaa parhaat neuvonsa koskien terveydenhuoltoprojektien värimaailmoja.

Valittaessa korkeapainelaminaatin, älä katso Formica® -laminaattia pidemmälle. Olemme laminaatin keksijät ja tarjoamme vertaamattoman valikoiman trendikkäitä värejä, kuviota ja puukuvioita, huippuluokkaisten ja innovatiivisten pinnoitusratkaisujen lisäksi.

Homepage Infiniti commercial 540x400

Tuotteet sisätiloihin

Formican julkisiin sisätiloihin tarkoitetut korkeapainelaminaatit ovat tyylikäs, monipuolinen ja erittäin kestävä pintamateriaali. Tarjolla on monipuolinen valikoima värejä, pintastruktuureja ja viimestelypintoja antibakteerisesta, anti-fingerprintistä aina hienoimpiin dekoratiivisiin metalli- ja magneettiipintoihin.Tuotevaihtoehdot tarjoavat lukuisan määrän käyttökohteita kuten; seinäpanelointi, huomekalujen pinnat, myymälä- ja liiketilojen kalusteet, sisäovet, efektiseinät ja kostea- että märkätilojen sovellukset - vain mielikuvitus on rajana.

Barrow Hall 540x400

Tuotteet ulkotiloihin

Ulkokäyttöön sopivat HPL- ja säänkestävät verhoilupaneelit rakennusten julkisivuille. Ulkokäyttöön sopiva HPL on täydellinen valinta säänkestäville verhoilujärjestelmille muotoiluominaisuuksien ja suoritusominaisuuksien vuoksi, suojaten rakennusta kaikilta sääolosuhteilta.
Weve got Future Vision

Meillä on Tulevaisuuden Visio!

Löydä Tulevaisuuden Visio -kirjamme toisesta osasta uusimmat trendi- ja väriennusteemme.
Lue lisää
Evolution of Wood in Design Laminate

Yökerhojen suunnittelu | Luo paikka, jossa uppoudutaan kokemuksiin

Yökerhosesonki ajoittuu pääsääntöisesti kesälle lomien ja terassikelien ansiosta. Talvella, kun käperrymme takkojemme eteen, baarit ja yökerhot ehtivät uudistaa ilmettään. Tilojen huolellinen suunnittelu on ratkaisevassa asemassa - onko kyseessä paikka, jossa “vain” käydään bailaamassa vai tila, jossa uppoudutaan musiikkiin, tunnelmaan ja kokemuksiin?

Lue lisää

Käytät selainta, jota ei tueta, ja jotkin ominaisuudet eivät ehkä toimi oikein. Ole hyvä ja päivitä nykyaikaiseen selaimeen, kuten Chrome, Edge, Firefox tai Safari.