Homepage summer shoot 1900x700

Verdens mest kendte højtrykslaminat

Når du skal vælge HPL, så behøver du ikke lede længere end Formica® Højtrykslaminat. Vi er opfinderne bag laminat og tilbyder en enestående serie af trendy farver, mønstre og træsorter oveni premium og innovative overfladeløsninger.

Homepage Infiniti commercial 540x400

Kommerciel Interiør

Premium & Specielle laminater for kommercielle interiør miljøer. Højtryks laminat er et ekstremt stilfuldt, alsidigt og slidstærkte overflademateriale, som kan anvendes til mange ting. Herunder interiør døre, møbler, butiksindretning, vægpaneler og vaskerums miljøer.

Barrow Hall 540x400

Eksteriør

VIVIX®-fasadeprodukter er vær- og UV-bestandige og brukes med fordel ved montering av ventilert fasade, hvor produktet bidrar til å beskytte bygningen og øke ytelsen. VIVIX kommer i flere design og et bredt utvalg av spesielt utvalgte dekorer. Et spesielt fjellpanelsystem er utviklet utover vårt standardutvalg, og tilbyr en ferdigpakke med planker, skruer og profiler for rask installasjon.

Formica 730x550

Vi er her for at hjælpe

Ligesom dig, har Formica Group nøje fulgt udviklingen omkring COVID-19. Selv om vores kunders og ansattes helbred og sikkerhed fortsat er vores største bekymring, hvis du skulle få brug for os, så føler vi os stadig meget forpligtet til at være her for din virksomhedsbehov i denne meget udfordrende tid.

Læs mere
Bournemouth Uni 730x550

Laminat til uddannelsesprojekter

Vores æstetisk smukke og holdbare serier af laminater tilbyder en hel række af applikationsmuligheder indenfor skolebygninger.

Lær mere
Healthcare - Nurse Station 730x550

Laminat til sundhedsplejeprojekter

Opdag
Image 3 730x550

Det ideelle overflademateriale for projekter hvor hygiejne er altafgørende

Lær mere

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.