Header Palette 1900x650

Laminat for sundhedspleje projekter

Vigtigheden af sundhedsmiljøet bliver stigende anerkendt og vi dykker dybt ned i sundhedsplejens indvendig og udvendige design for at forstå hvorfor farver har betydning, hvordan du kan designe for dem som lider af demens, hvordan et gennemtænkt design for wayfinding kan lindre på stressen ved et hospitalsbesøg og vi deler vores Design Managers råd om farvepaletter for sundhedspleje projekter.

Når du skal vælge HPL, så behøver du ikke lede længere end Formica® Laminat. Vi er opfinderne bag laminat og tilbyder en enestående serie af trendy farver, mønstre og træsorter oveni Premium og innovative overfladeløsninger.

Homepage Infiniti commercial 540x400

Kommerciel Interiør

Premium & Specielle laminater for kommercielle interiør miljøer. Højtryks laminat er et ekstremt stilfuldt, alsidigt og slidstærkte overflademateriale, som kan anvendes til mange ting. Herunder interiør døre, møbler, butiksindretning, vægpaneler og vaskerums miljøer.

Barrow Hall 540x400

Eksteriør

VIVIX®-fasadeprodukter er vær- og UV-bestandige og brukes med fordel ved montering av ventilert fasade, hvor produktet bidrar til å beskytte bygningen og øke ytelsen. VIVIX kommer i flere design og et bredt utvalg av spesielt utvalgte dekorer. Et spesielt fjellpanelsystem er utviklet utover vårt standardutvalg, og tilbyr en ferdigpakke med planker, skruer og profiler for rask installasjon.

Weve got Future Vision

Vi har en fremtidsvision!

Opdag det nye nummer af vores trend og farveprognose med anden udgave i vores Future Vision bog.
Lær Mere
Evolution of Wood

Natklubdesign | Skab en virkningsfuld oplevelse

Med natklubsæsonens kommende afslutning og natklubber som leder efter en fornyelse i løbet af vintersæsonen, har vi grebet muligheden for at fordybe os i, hvordan design spiller en stor rolle i skabelsen af en effektfuld clubbing-oplevelse.

 

Lær Mere

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.