Tid til noget andet

Off The Wall Clocks banner image 1900x650

Tid til noget andet

Beskrivelse: Dekorative vægure
Designer: Off The Wall Clocks
Brugte dekorer: Vintage Formica® Laminate Decors

Et udvalg af Formica® laminater bliver brugt til dekorative vægure i vintagestil af en kunstner i Storbritannien.

Urene bruger enten genanvendte laminatplader eller kunstnerens benytter, genbruger eller genanvender gamle møbler ved hjælp af vintage laminatdekorer og sætter laminatet sammen med gamle urskiver. De færdige vægure, som har en stil fra midten af århundredet, giver liv til gamle urskiver, og hvert stykke er unikt.

Laminat er et holdbart og slidstærkt overflademateriale, hvilket betyder, at farvemønstret og træfibrene i vintage-dekorationerne stadig er gode at bruge og bevarer deres originale dristige farver og mønstre, som Formica Group er kendt for.

"Jeg elsker de resultater, jeg kan få ud af et vintage eller genanvendt Formica®-laminat til mine ure.

Da nogle af de dele, jeg bruger, kan være helt op til 50 år gamle, er jeg altid forbløffet over farvernes liv. Der er knapt et mærke på dem efter så mange år, hvilket giver mig en god base at starte op fra.

Laminatet er nemt at skære og bore i, for det har ikke en tendens til at gå let i stykker ved skære-/borekanten som andre laminater, hvilket giver mig en fantastisk finish."

 

Sam, Off The Wall Clocks

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.