Haag hospitalet specificerer Formica<sup>®</sup> Laminate

Haag hospitalet specificerer Formica® Laminate

Haag Hospitalet blev færdiggjort i 2015, og fremviser en mangfoldighed af Formica® Laminater.

Haga Hospital 01 920x600

Haag Hospital er en af de største hospitaler i Holland og dækker et område på 34.500 m². Døre i hele den enorme bygning består alle af laminat i over 35 forskellige dekorer fra gule toner, såsom Chroma Yellow og Sun til Blues som Bermuda og Maui, til pulserende pink som Juicy Pink. Formica dør kollektion tilbyder en praktisk løsning på interiør døre. Dets iboende egenskaber gør det ideelt til funktionel brug med stor trafik, da det er dekorativt, hygiejniske, plet-, slid- og slagfast, og er også tilgængelig i fire forskellige arkstørrelser. Hospitalet har et neutralt dekor hele vejen igennem, men det farvede laminats betoninger bringer lysstyrke, klarhed og ro til miljøet.

Haga Hospital 02 920x600

Takket være de formdannende egenskaber, som Formica Laminat har, er receptionsdiskene i hele hospitalet designet i en flydende kurve for at hjælpe med at matche bygningens overordnede arkitektur. Receptionsbordene bruger Formica Laminat i en række dekorer, alt sammen i Matte58-texture, hvilket sikrer, at de let kan rengøres og er holdbare til det høje antal fodtrin i hospitalets receptioner.

Haga Hospital 03 920x600

Hospitalets afdelinger blev designet med næsten kun enkeltværelser som en hjælp til hurtigere bedring, hvert med store vinduer for at sikre at patienterne kan forblive i kontakt med naturen. Vægpaneler bag hver hospitalsseng giver rummene et moderne udseende takket være brugen af Natural Oak og Naturelle texture, hvilket bringer naturen indenfor som genspejler de åbne vinduer ved hver hospitalsseng.

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.